Praktisk informasjon

  • Portåsen har et topp moderne kjøkken som kan betjene kafé, bryggerhus og sammenkomster i låven. Det kan også tilrettelegges for bespisning utendørs.
  • Lokale i Låven kan bespise maksimum 50 personer
  • Bryggerhuset er et flott lokale for inntil 12 personer
  • Portåsen kan lukkes helt ved spesielle forespørsler/spesielle arrangement.
  • Portåsen har konferansekapasitet til maksimum 80 personer
  • Portåsen har trådløst nettverk. Vi har også diverse AV utstyr.
  • Ved spesielle behov kan vi skreddersy et opplegg for større grupper

Opplev noe sammen!

Sett familien, venner eller kollegaer i sentrum for en dag. Arranger familiesammenkomst, foreningstur eller firmautflukt i Wildenveys rike, og gi alle en opplevelse i kreative og inspirerende omgivelser.

Bedrift

Overrask dine medarbeidere med en annerledes firmautflukt. Inviter til kreativt verksted med virkemidler fra Wildenveys verktøykasse; bruk ordet som katalysator i din bedrifts søken etter de beste løsninger og produkter. Forløs skaperkraft og bygg lagmoral gjennom rollespill og høytlesing – kår bedriftens beste poet!

Privat

Hvis dere ønsker det er vi behjelpelige med planleggingen. Vi kan bl. a arrangere bespisning i Låven, tilrettelegge for opplevelser for barn, skattejakt, høytlesing o.a, guidet omvisning i Wildenveys fotspor, høytleste smakebiter fra dikterens rikholdige univers etc.

Dagpakker

Prøv en inspirerende dag på Portåsen. Legg ditt møte til omgivelser som er litt utenom det vanlige…


Eikerbygdene har med Portåsen fått et kultursenter med appell langt utenfor kommunegrensen, Herman Wildenveys barndomshjem er rehabilitert til en unik møteplass for de gode kulturopplevelser. For regionen  er Portåsen også en ny og anderledes bruksarena: Våningshuset, Bryggerhuset og ikke minst storstuen Låven inviterer til kundepleie og arrangement i kreative og inspirerende omgivelser.

Mat og drikke
Portåsen har et topp moderne kjøkken som kan betjene kafé, bryggerhus og sammenkomster i låven. Det kan også tilrettelegges for bespisning utendørs. Portåsen kan tilby et bredt spekter av retter etter nærmere avtale.. Vi har også restaurert den gamle bakerovnen i Bryggerhuset.

Opplevelser
Portåsen kan tilby et bredt spekter av kulturopplevelser. Utstillinger, diktlesing, foredrag, konserter med mer står på vår faste kulturmeny. Vi tilrettelegger gjerne et spesialprogram for grupper. Hva med et skrivekurs? Eller kanskje en bakedag med vår gamledagse bakerovn?

Utearealer
I Portåsens naturskjønne omgivelser finner vi turstier, lekeområder og selvfølgelig Veiabekken. Vårt trivelige tun innbyr til samtale. Portåsen har en stor samling av historiske planter og nyttevekster.

Låven
Låven inneholder, scene, prosjektrom, mm. Rommene er fleksible og kan benyttes til en rekke formål. I 2. etasje kan man sitte i amfi på Høyloftet og høre en konsert eller et foredrag. Her kan vi pynte til selskap og lage kulturkvelder. Låven er et bra sted å myldre blant aktiviteter og utstillinger.

Våningshuset
Våningshuset rommer Sørines Kafé. Her kan vi huse opp til 20 personer.  I Våningshuset finner du også vårt poesibibliotek.

Bryggerhuset
Bryggerhuset kan danne rammen rundt en rekke aktiviteter. Styremøter og små fagseminarer vil finne gode omgivelser her. Betjener opp til 14 personer.

Dagpakke
Innhold standard dagpakke:
– Velkommen med  kaffe og frukt
– Lunch
– Kaffe og noe søtt
– Bruk av våre faste utstillinger

Vi  kan også tilby en utvidet  dagpakke som kan inneholde:
– Rundtur i nærområdet med lokalhistorisk foredrag
– Historien om Portåsen og Wildenvey krydret med dikt og anekdoter.
– Spesialpakker lages etter nærmere avtale.


• Ta kontakt for et tilbud: booking@portaasen.no

Turoperatører

Portåsen – Wildenveys rike tilbyr profesjonelt samarbeid med bussoperatører. Egne spesialpriser (volumbaserte) og ulike pakkeløsninger tilbys. Kontakt oss på post@portaasen.no for program og avtale om eventuell befaring og personlig møte.

Priser og bestilling

Prisvilkår og øvrige betingelser behandles individuelt, etter den enkelte aktivitets omfang (antall gjester) og innhold.

[vc_gallery interval=»3″ images=»1342,1341,1340,1170,810,811,619,352″ title=»Låven til møte eller fest»]

Vi skreddersyr arrangement etter behov og egenevne, send inn din forespørsel her:

booking@portaasen.no , eller ring oss på 924 62 539