Grupper & booking

Praktisk informasjon

  • Portåsen har et topp moderne kjøkken som kan betjene kafé, bryggerhus og sammenkomster i låven. Det kan også tilrettelegges for bespisning utendørs.
  • Lokale i Låven kan bespise maksimum 80 personer
  • Portåsen kan lukkes helt ved spesielle forespørsler/spesielle arrangement.
  • Portåsen har konferansekapasitet til maksimum 80 personer
  • Portåsen har trådløst nettverk. Vi har også diverse AV utstyr.

Turoperatører

Portåsen – Wildenveys rike tilbyr profesjonelt samarbeid med bussoperatører. Egne spesialpriser (volumbaserte) og ulike pakkeløsninger tilbys. Kontakt oss på post@portaasen.no for program og avtale om eventuell befaring og personlig møte.

Opplev noe sammen!

Sett familien, venner eller kollegaer i sentrum for en dag. Arranger familiesammenkomst, foreningstur eller firmautflukt i Wildenveys rike, og gi alle en opplevelse i kreative og inspirerende omgivelser.

Bedrift

Overrask dine medarbeidere med en annerledes firmautflukt. Inviter til kreativt verksted med virkemidler fra Wildenveys verktøykasse; bruk ordet som katalysator i din bedrifts søken etter de beste løsninger og produkter. Forløs skaperkraft og bygg lagmoral gjennom rollespill og høytlesing – kår bedriftens beste poet!

Privat

Hvis dere ønsker det er vi behjelpelige med planleggingen. Vi kan bl. a arrangere bespisning i Låven, tilrettelegge for opplevelser for barn, skattejakt, høytlesing o.a, guidet omvisning i Wildenveys fotspor, høytleste smakebiter fra dikterens rikholdige univers etc.

Priser og bestilling

Prisvilkår og øvrige betingelser behandles individuelt, etter den enkelte aktivitets omfang (antall gjester) og innhold.

Vi skreddersyr arrangement etter behov og egenevne, send inn din forespørsel her:

booking@portaasen.no , eller ring oss på 924 62 539