Fermenteringskurs av grønnsaker og drikken Kombucha – med Ingvild Portås

Fermenteringskurs av grønnsaker og drikken Kombucha – med Ingvild Portås

Har du lyst til å lage din egen probiotiske levende mat? Lage dine egne melkesyre bakterier? Lage mat uten konserveringsmidler? Og likevel oppnå holdbarhet slik at taco sausen holder seg i månedvis ?

I dag spiser vi så mye kokt, stekt, prosessert mat og i tillegg konserveringsmidler at vi glemmer å tilføre ren levende mat som er full av enzymer og melkesyre bakterier som hjelper oss å fordøye dette.

For disse melkesyre bakteriene er faktisk viktig for fordøyelsen og tarmen!

80 % av immunforsvaret sitter i tarmen. Og ved å innta dette vil du styrke ditt immunforsvar.

På kurset vil du lære helseeffekter med fermentert mat, fordøyelsen, magesyre og hvordan du skal fermentere grønnsaker uten bruk av konserveringsmidler.

Kurset passer for alle som har lyst til å lære gode helseeffekter.

Kursavgift inkl.: 2 glass med fermentert mat, kursmateriell, oppskrifter. Du vil også få presentert hvordan du lager kombucha (fermentert te). Pris: 700,- (betales til konto nummer: 2270 25 86 449 før kursstart). Bindenende påmelding til Ingvild (se under) med navn, mail, tlf).

Sted: Portåsen, Portåsveien 85 i Mjøndalen. Kontaktperson: Ingvild Portaas. Mobil: 917 43 260 eller epost: bedhelse@gmail.com

Arrangør: Portaas Bedre helse – Mat ble min medisin – Kostholdsveilder TMS

14359189_1179524408734915_5864658412918628161_n