Fermenteringskurs med Ingvild Portaas

Fermenteringskurs med Ingvild Portaas

Har du lyst til å lage din egen probiotiske levende mat? Lage dine egne melkesyre bakterier? Lage mat uten konserveringsmidler? Og likevel oppnå holdbarhet slik at taco sausen holder seg i månedvis ?

På kurset vil du lære helseeffekter med fermentert mat, fordøyelsen, magesyre og hvordan du skal fermentere grønnsaker uten bruk av konserveringsmidler.

Kurset passer for alle som har lyst til å lære gode helseeffekter.
Kursavgift inkl.: 2 glass med fermentert mat, kursmateriell, oppskrifter. Du vil også få presentert hvordan du lager kombucha (fermentert te). Pris: 700,- (betales til konto nummer: 2270 25 86 449 før kursstart). Bindenende påmelding til Ingvild (se under) med navn, mail, tlf).

Sted: Portåsen, Portåsveien 85 i Mjøndalen.
Kontaktperson: Ingvild Portaas. Mobil: 917 43 260 eller epost: bedhelse@gmail.com
Arrangør: Portaas Bedre helse – Mat ble min medisin – Kostholdsveilder TMS