Fermenteringskurs med Ingvild Portaas

Fermenteringskurs med Ingvild Portaas

På dette kurset vil Ingvild Portaas vise hvordan vi fermenterer sommersnacks som er supert å sette frem på terassen som snacks,
På kurset lærer du om helseeffekter ved fermentert mat og hvordan du kan fermentere grønnsaker uten bruk av konserveringsmidler.
En rekke helse effekter er knyttet til din bakterieflora og helse.
Kurset passer for alle som har lyst til å lære om de gode helseeffektene ved denne typen mat.
Kursavgift inkl. mange smaksprøver, foredrag, to glass med fermenterte grønnsaker du får med hjem, kursmateriell og oppskrifter.

Pris: 800,- betales til kontonr: 2270 25 86 449 før kursstart. Bindende påmelding til Ingvild (se under)

Tid: Tirsdag 29. mai kl. 18:00 – 21.00
Sted: Portåsen – Wildenveysrike, Portåsveien 85, Mjøndalen.