Fermenteringskurs

På dette kurset lærer du om helseeffekter ved fermentert mat og hvordan du kan fermentere grønnsaker uten bruk av konserveringsmidler.
Vi vil kutte grønnsaker på kurset og du vil lære hvordan vi melkesyre gjærer disse. Enkle teknikker.
En rekke helse effekter er knyttet til din bakterieflora og helse.

Kurset passer for alle som har lyst til å lære om de gode helseeffektene ved denne typen mat.

Inkluderer:
2 glass med fermenterte grønnsaker du får med hjem, foredrag, kursmateriell, mange smaksprøver og oppskrifter.

Pris: 800,- betales til kontonr: 2270 25 86 449 ved påmelding. Bindende påmelding til Ingvild (se under)

Tid: Torsdag 25. April kl. 18:00 – 21:00
Sted: Portåsen – Wildenveysrike, Portåsveien 85, Mjøndalen.

Kursholder: Ingvild Portaas – Portaas Bedre helse. Tlf: 917 43 260. Mail: bedhelse@gmail.com