Fermenteringskurs

I dag spiser vi mye kokt, stekt og bearbeidet mat med konserveringsmidler, at vi glemmer å tilføre ren, levende mat med melkesyrebakterier og enzymer som er med på nedbrytelse og fordøyelse av maten. Melkesyrebakterier og enzymer er viktig for fordøyelsen og tarmen som igjen er en viktig del av menneskets immunforsvar.

På kurset lærer du om helseeffekter ved fermentert mat og hvordan du kan fermentere grønnsaker uten bruk av konserveringsmidler.
Vi vil kutte grønnsaker på kurset og du vil lære hvordan vi melkesyre gjærer disse. Enkle teknikker.
En rekke helse effekter er knyttet til din bakterieflora og helse.

Kurset passer for alle som har lyst til å lære om de gode helseeffektene ved denne typen mat.
Kursavgift inkl. mange smaksprøver, foredrag, to glass med fermenterte grønnsaker du får med hjem, kursmateriell og oppskrifter.

Pris: 800,- betales til kontonr: 2270 25 86 449 ved påmelding. Bindende påmelding til Ingvild (se under)

Tid: 13. Mars kl. 18:00 – 21:00
Sted: Portåsen – Wildenveysrike, Portåsveien 85, Mjøndalen.

Kursholder: Ingvild Portaas – Portaas Bedre helse. Tlf: 917 43 260. Mail: bedhelse@gmail.com