Fermenteringskurs

I dag spiser vi mye kokt, stekt og bearbeidet mat med konserveringsmidler, og vi glemmer å tilføre ren, levende mat med melkesyrebakterier og enzymer som er med på nedbrytelse av maten. Melkesyrebakterier og enzymer er viktig for fordøyelsen og tarmen som igjen er en viktig del av menneskets immunforsvar.

På kurset lærer du om helseeffekter ved fermentert mat og hvordan du kan fermentere grønnsaker uten bruk av konserveringsmidler.
En rekke helse effekter er knyttet til din bakterieflora og helse.
Kurset passer for alle som har lyst til å lære om de gode helseeffektene ved denne typen mat.

Pris: kr 800 betales til kontonr: 2270 25 86 449 før kursstart.
Kursavgift inkl. to glass med fermenterte grønnsaker, kursmateriell og oppskrifter.

Bindende påmelding til Ingvild Portaas, mobil 917 43 260 eller e-post: bedhelse@gmail.com