Tidsvitner forteller – Mjøndalen gjennom 100 år

Tidsvitner forteller – Mjøndalen gjennom 100 år

På grunn av stor pågang, er dette arrangementet flyttet til Mjøndalen Kirke

Det er ikke mange av dagens innbyggere som husker stemningen og fakkeltogene i bygda da MIF tok hjem 3 NM titler i fotball på 30 tallet. Sikkert ikke så mange igjen som husker da Herman Wildenvey var en del av bybildet, eller da tyskerne kom på besøk uten å ha blitt invitert.

Den 29. mars blir det en lokalhistorisk kveld i Mjøndalen kirke hvor vi har fått med oss lokale tidsvitner som skal dele sine historier. Kjetil Røren er programleder og snakker med Jens Hvamb, Finn Kristiansen, Magny Opdal, Synnøve Klausen, Gerd «Tullemor» Hansen og Leif Nilssen om deres personlige minner fra fortiden. Vi er i ferd med å gå inn i 20 tallet og denne kvelden skal vi snakke med eikerværinger som ble født sist gang man var på 20 tallet! Alle har til felles at de er veldig glade i bygda si og et langtidsminne som imponerer! Det er fascinerende å kunne snakke med og stille spørsmål til tidsvitner som var til stede når det skjedde – for snart 100 år siden!

Inngang; kr. 175,- kan kjøpes på www.ticketco.no   https://portaasen.ticketco.events/no/nb/e/tidsvitner_forteller__mjoendalen_gjennom_100_aar